Standbouw

Bij het bouwen van uw beursstand willen wij zo onderscheidend mogelijk zijn én blijven. Vandaar dat wij continu bezig zijn met het bedenken van onderscheidende standbouw concepten en standbouw ontwerpen. Zéér prijsvriendelijk en de beursstands zijn van een zeer hoge kwaliteit. Uiteraard gaat dit altijd in overleg met u. U bepaalt hoe het resultaat eruit komt te zien. Onze vakkundige standbouwers denken graag mee met u tijdens het bouwen en ontwikkelen van uw beursstand. Standbouw staat bij ons voor: creativiteit, kwaliteit, superieure techniek en oogverblindende beursstands. Dat is wat wij voor u willen creëren.

Standbouw met identiteit

Een attractieve en onderscheidende beursstand is essentieel voor uw bedrijf als u op een beurs staat. Zo trekt u de aandacht van uw doelgroep en potentiële klanten en blijft u in het hoofd van diegene hangen. Bridge Event Facilities legt gevoel voor symmetrie en esthetica in de ontwerpen van haar standbouw, zodat uw beursstand in het oog springt bij de bezoeker. Een geslaagde en opvallende beursstand weerspiegelt de identiteit van uw bedrijf of organisatie. Als u dit wil bereiken, dan bent u bij de standbouwers van Bridge Event Facilities aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee en nemen u graag het werk uit handen omtrent het faciliteren van uw beursstand. 

Expertise in standbouw

Standbouw is een zeer breed begrip, feitelijk heeft het betrekking op elk beursgerelateerd presentatiemiddel, zo kan een stand niets meer omvatten dan twee wanden en een spreektafel. Maar ook een grote positie in een beurs, waar een licht- en geluidshow ondersteuning biedt aan een op maat gemaakte showruimte. Bij ons werken zeer geroutineerde standbouwers die haarfijn aanvoelen wat u wilt en u niet zullen teleurstellen. Wij hebben al het beursmateriaal dat nodig is voor het realiseren van een verzorgde beurs beschikbaar. Daarnaast zorgen wij voor perfect licht en geluid dat aansluit bij uw beursstand.

Standbouwers met ervaring

Ons bedrijf kan bogen op een ervaring van meer dan 25 jaar in de evenementenbranche en standbouw. Het team van technisch vakbekwame en betrokken standbouwers staat voor u klaar, dag en nacht. Leg de uitvoering van uw event maar met een gerust hart in onze handen, dan zullen wij uw wens tot in de perfectie uitvoeren. Vergeet niet, ons motto is: 'Show Your Best'. Het allerbeste laten zien, dat is uw en ons streven. Wij willen dat 'WAUW' moment bij u en de bezoeker creëren, waardoor uw stand in het hoofd van de bezoeker blijft hangen. Dit geldt niet alleen op de dag van opbouw maar eveneens op de dag van afbouw, alles kan altijd beter en we proberen ons steeds te overtreffen! Om tot het allerbeste te komen, denken wij graag met u mee en zoeken we samen naar de beste oplossing. Wij durven onze creativiteit en fantasie te gebruiken bij het creëren van krachtige en onderscheidende beursstands.

Oog voor Detail

Wij hebben oog voor detail bij de bouw van uw beursstand. In ons streven naar voldoening bij de klant verleggen we hierbij dagelijks onze grenzen om zo tot een geweldig eindresultaat te komen. Een resultaat dat de verwachtingen overtreft bij zowel de klant als de bezoeker. 'Show your best' is niet voor niets al jarenlang onze lijfspreuk. Bridge Event Facilities reikt u de hand en onze jarenlange ervaring op het gebied van standbouw zal zijn vruchten afwerpen. Als u wilt weten tot waar ons oog voor detail reikt neem gerust een kijkje op de onderstaande websites of vraag een vrijblijvend gesprek aan via de contactpagina.