Nieuws

De branche maakt vele ontwikkelingen door, zo ook bij Bridge-EF. Wij houden u graag op de hoogte van de nieuwste trends om uw beurs, congres of event te laten uitblinken en zoveel mogelijke bezoekers te trekken! Ook delen wij graag de hoogtepunten waar Bridge-EF zich mee bezig houdt. Voor meer inspiratie, om uw evenement te laten slagen, bekijk ook eens eventmaterialen en apparatuur.

Nieuws

 • Handouts

  01-02-2016

  Al sinds oktober 2015 is Bridge Event Facilities bezig met de productie van handouts. Tijdens Festivak in dat zelfde jaar nog, waren de eerste handouts voor het publiek beschikbaar. Nu, vele handouts en 'Inspiratie Mappen' verder, zijn de handouts ook digitaal te vinden. Inmiddels is het aantal uitgegroeid tot 17 stuks, waarvan 4 gloednieuw. Maar voor iedereen die het heeft gemist, hierbij alle ins en outs over de handouts. 

  Handouts? Die krijg je toch na afloop van een presentatie?
  Bij Bridge Event Facilities schakelen we handouts in als een soort productblad; om te laten zien wat we kunnen betekenen voor de organisatie van een evenement. Maar ook gebruiken we ze om een brug te slaan tussen techneuten en iedereen die niet of nauwelijks technisch is aangelegd. Inspiratie is de derde functie die de handouts hebben. Gebundeld in een ringband noemen wij dit: onze 'Inspiratie Mappen'. 

  Welke categorieën hebben deze handouts dan?
  De handouts worden ingedeeld in één van de zeven categorieën: AV Techniek, Lichttechniek, Rigging, Standinrichting, Meubilair, Printwerk & Signing of Beurs- & Standconcepten. 

  Hoe kan ik een (of meerdere) handouts bemachtigen?
  ​Er zijn twee manieren om ze te verkrijgen: hard copy en online. Voor de hard copy versies, los of gebundeld in een Inspiratie Map: neem hiervoor contact met ons op. Natuurlijk gaat Bridge Event Facilities ook mee met de tijd en zijn de handouts gewoon te downloaden op de volgende link: www.bridge-ef.com/handouts. Houd deze pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van nieuwe handouts.