Modulaire standbouw - AluVision

Bridge Event Facilities verzorgt standbouw op veel beurzen en evenementen. Staat u vaak op verschillende beurzen of evenementen en bent u op zoek naar een stand die vaker inzetbaar is en snel opgebouwd kan worden? Dan is modulaire standbouw met behulp van het AluVision systeem de perfecte oplossing. De systemen van AluVision laten dromen namelijk werkelijkheid worden door stands sneller, efficiënter en ecologisch verantwoorder te kunnen bouwen. AluVision een duurzame en modulaire aluminium methode voor standbouw. Voor ieder idee heeft AluVision de perfecte oplossing. 

De mogelijkheden van AluVision

Rechte of gebogen wanden, doekenwanden, paneelwanden…niets is onmogelijk met AluVision! Dit systeem combineert doordachtheid en eenvoud in montage met stijlvolle en functionele stands. Een van de eigenschappen van AluVision stands is de exceptionele afwerkingsgraad. Iedere module is opnieuw te configureren en te gebruiken. Bovendien zijn de transportkosten gunstiger dat bij de traditionele houtsystemen voor standbouw.

De AluVision stand

De basis van een AluVision stand bestaat uit aluminium frames, die aangevuld kunnen worden met drie verschillende standwanden: panelen, doeken en plexiglas. De glazen wanden kunnen, voor meer privacy, gemakkelijk bekleed worden met folie. De panelen en doeken kunnen speciaal gemaakt worden op basis van uw wensen, maar ook een standaard wandbelettering of sticker behoort tot de mogelijkheden.

Naast rechte wanden kunt u met AluVision ook kiezen voor gebogen wanden. Deze zorgen voor meer dynamiek. Met doekwanden zal het decor van uw stand snel wisselen. Deze doekwanden kunnen bij Bridge Event Facilities snel gemaakt worden. Door de wanden te behouden en de doekwanden te wisselen blijft de basis van de stand intact, terwijl u toch steeds een nieuwe look kunt creëren.

Om uw stand compleet te maken kunnen alle wanden en objecten uitgelicht worden door middel van het toevoegen van licht.  

AluVision Experience stands

Dit innovatieve en modulaire standconcept heeft de juiste prijs/kwaliteitverhouding!  De AluVision Experience stands zijn eenvoudig en budgettair aantrekkelijk. Net als bij andere AluVision stands zijn de materialen herbruikbaar, waardoor het geheel zeer milieurvriendelijk is. Natuurlijk kunnen we de AluVision stand op uw wensen en eisen aanpassen.

Het AluVision Experience concept

Het AluVision Experience conept is een modulair systeem. De afmetingen zijn flexibel en de stands hebben een open karakter. Iedere AluVision Experience stand bestaat uit een achterwand en witte panelen die in aluminium frames worden geplaatst. Een paneel met doek zorgt voor een afscheiding tussen verschillende stands. Dit doek kan uiteraard bedrukt worden, net als de achterwand. Deze achterwand wordt uitgelicht met een AluVision LED spot. 

De voordelen van AluVision stands

  • Verschillende standwanden: panelen, doeken en plexiglas.
  • Eenvoudige montage
  • Functionele stands
  • Exceptionele afwerkingsgraad
  • Iedere module opnieuw te configureren en gebruiken
  • Gunstige transportkosten