Licht en geluid verhuur


Een van de belangrijkste onderdelen van een goede beursstand is goed werkend licht en geluid. Bridge Event Facilities verhuurt én levert licht en geluid van topkwaliteit. Wij weten als geen ander dat het verhuur van licht en geluid uw beursstand kan maken of breken. U geeft uw visitekaartje af en het geeft meer smoel aan uw beursstand. Wij zorgen er tijdens de standbouw voor dat u een imponerende indruk achterlaat.

Sfeerbepalend

Voor de één klinkt het logisch, door de ander wordt er nauwelijks bij stil gestaan. Maar licht en geluid zijn, samen met afscheidingssystemen zoals de pipe and drape, uiterst sfeerbepalend voor ieder evenement. Dus ook bij beurzen speelt dit een grote rol. Door gebruik te maken van warme, gekleurde lampen en een passende achtergrondmuziek krijgt uw bezoeker veel meer binding met de stand, door de beleving die op gewekt wordt, en daarmee met uw bedrijf. Dit in tegenstelling tot de standaard en kille beursstands die met TL buizen verlicht worden. Hoe groter, kaler en sfeerlozer de hal is, hoe liever de standbouwers van Bridge Event Facilities de uitdaging aan gaan.

Partner in Licht en Geluid

De slogan ‘Show Your Best’ geldt niet alleen voor beursmateriaal zoals AV techniek en pipe and drape, maar ook voor het verhuur van licht en geluid. Wij zorgen voor het beste van het beste. Bridge Event Facilities verhuurt licht en geluid in alle ‘soorten en maten’. Of het nu gaat om zakelijk of feestelijk licht, om stemmige muziek of feestmuziek voor bij uw evenement: Bridge Event Facilities heeft het allemaal. Waar wij voor willen zorgen is dat wij uw partner voor de verhuur van licht en geluid worden die haarfijn aanvoelt wat u wilt hebben op uw evenement. Wij beheersen het spel van kleur, vorm en intensiteit.

Licht en Geluid Verhuur

Bridge Event Facilities hecht veel waarde aan de veiligheid op beurzen, feesten of congressen. Het verhuur van licht en geluid brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee, wij nemen deze verantwoordelijkheid graag op ons. Onze standbouwers bezitten allemaal de juiste papieren -en daarbij de juiste capaciteiten- om uw beursstand te voorzien van licht en geluid. Daarnaast hebben wij zeer veilige uitrusting zoals beproefde en gecertificeerde hijswerktuigen. Dankzij onze kwalitatief zeer hoogstaande verdeelkasten, kabels, brandstoftanks en aggregaten is een geruisloze stroomdistributie gegarandeerd. Veiligheid voor alles! Voor technische ondersteuning op hoog niveau moet u bij ons zijn. Voor vragen over de mogelijkheden die wij kunnen bieden bij de levering of verhuur van licht en geluid, kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met de standbouwers van Bridge Event Facilities. U zult merken dat de standbouwers u alles kunnen vertellen over de verhuur van lichten geluid voor uw beursstand en de plaatsing ervan tijdens de standbouw. De medewerkers van Bridge Event Facilites geven u graag advies over de inzet van de juiste middelen op de juiste manier.